Suunnittelutoimisto Poutvaara - Design Bureau Poutvaara
Taneli Poutvaara

Kirjoitettua

Aloitin kirjoitusten julkaisemisen 18.12.2015 keskittyen aluksi blogi -muotoiseen kirjalliseen esittämiseen. Vanhat 185 kirjoitusta siirrettiin uuteen graafiseen pohjaan lokakuussa 2019 ja alkuperäinen julkaisuajankohta on mainittu otsikossa. Osa kirjoituksista on enemmänkin esseitä, itsenäisesti julkaistuja tutkimuksia tai itsenäistä journalismia. Tästä syystä uusi nimi on ”Kirjoitettua”, ollen pääasiassa suomenkielinen. Julkaisin 250. artikkelin 2020-12-17.

 

I started publishing writings in 18.12.2015 with focusing at the beginning in blog -format written representation. The old 185 writings were transferred to the new base in October 2019 and the original publication time is mentioned in the heading. Part of the writings are more like essays, independently written research papers or independent journalism. This is why the new name is “Kirjoitettua” translated as “Written”, being mainly in Finnish language. I published 250th article on 2020-12-17.
2019-10-30

2016-05-22_11:30:02 Jääkiekon MM-kisojen päätöspäivä

Jääkiekon MM-kisat ovat edenneet loppupeleihin. Mitalien jaosta on jäljellä vain neljä vaihtoehtoa.

Finaaliottelut.jpg

Tilasto_F1.jpg

Tilasto_F2.jpg

Lopputulokset vastaavat siten urheilun maakohtaista rakennetta, että loppuottelussa pelaavien Suomen ja Kanadan jääkiekkoilijoiden määrä on väestöön suhteutettuna maailman suurin. Vastaavasti kolmannelle ja neljännelle sijalle sijoittuvat USA ja Venäjä ovat rekisteröityjen pelaajien lukumäärässä Suomea suuremmat. Kuvaavaa asian tulkinnalle on, että Tšekissä on määrällisesti enemmän pelaajia kuin Venäjällä, maa voitti Venäjän avausottelussa, mutta tuurin vuoksi Tšekki ei onnistunut pääsemään jatkoon. Myös välierissä lopputulos riippui pitkälti sattumasta. Nykyään kaupallisen jääkiekon painottuessa ammatillisella tasolla, on sillä suoraa vaikutusta myös maajoukkueiden pelaajiin.

Viisi_jk_suurta.jpg

22.05.2016
 
Loppuottelussa Yhdysvallat jäi ilman mitalia, Venäjä sai pronssia 7-2, Suomi sai hopeaa ja Kanada voitti 0-2.
 
10.06.2016

Taneli_Poutvaara - 13:23:11 @ 2016, Jääkiekko, Urheilu, USA, Venäjä | Lisää kommentti

Lisää kommentti

Täydennä alapuolinen lomake kommenttisi lisäykseen.

Automaattisen roskasisällön vähentämiseksi tämä toiminto on suojattu captchalla.

Tämä edellyttää kolmannen osapuolen toimittajan, Googlen, sisällön lataamista ja evästeiden tallentamista.

Minulla on itsenäiset tekijänoikeudet ”Kirjoitettua” -kirjoituksiin ja niiden kuviin. Halutessasi julkaista sisältöä, viitata siihen tai lainata sitä, voit hakea lupaa kirjallisella hakemuksella. Viittauksissa yksityiskohtia ei saa irrottaa asiayhteydestä eikä vääristää.

 


I have independent copyrights for the writings in the “Kirjoitettua” -writings and the illustrations. If you wish to publish the contents, refer to it or quote it, you can apply for a license with a written application. In reference the details should not be separated from the context nor distorted.