Suunnittelutoimisto Poutvaara - Design Bureau Poutvaara
Taneli Poutvaara

Kirjoitettua

Kirjoitettua palsta alkoi joulukuussa 2015 ja on keskittynyt arkkitehtuuriin ja ajankohtaisiin aiheisiin. Sen 280. kirjoitus julkaistiin 2.11.2022. Viimeaikaiset aiheet ovat keskittyneet suunnitteluohjelmistoihin ja arkkitehtuuriin.

 

"Kirjoitettua" column, "Written" in Finnish, started in December 2015 and it is focused in architecture and current topics. The 280th writing was published 2.11.2022. Recent subjects are related to design programs and architecture.
2020-07-26

2020-07-26_06:43:00 IC ja Maailmanpolitiikka

Tässä artikkelissa tuon esille lisää analytiikkaa maailmanpolitiikan sotilaallisesti kolmesta vaikutusvaltaisimmasta teemasta: EU, NATO ja ydinasemaat.

On aivan selvää, että IC-epidemia vaikuttaa maailman poliittiseen tasapainoon. Maailman armeijoilla on kuitenkin hyvä valmius tilanteeseen ja myös kyky auttaa siviiliyhteiskuntaa, kuten esimerkiksi rokotetestauksessa.

EU-maiden tautitapaukset:

IC_EU_CASES_1.jpgIC_EU_CASES_MAP_1.jpg(Britannia on vielä kartalla, mutta ei enää tilastossa)

EU-maiden uudet tautitapaukset (edeltävän 14 päivän ajalta) suhteessa väestöön:
IC_EU_N_CASES_1.jpgIC_EU_N_CASES_MAP_1.jpg
Nato-maiden tautitapaukset:
IC_NATO_CASES_1.jpgIC_NATO_CASES_MAP_1.jpgNato-maiden uudet tautitapaukset suhteessa väestöön:
IC_NATO_N_CASES_1.jpg
IC_NATO_N_CASES_MAP_1.jpg
Ydinasemaiden tautitapaukset ja uudet tautitapaukset suhteessa väestöön:
IC_NUC_CASES_N_C_1.jpgIC_NUC_CASES_MAP_1.jpgIC_NUC_N_CASES_MAP_1.jpgUutena tuli 26.7 aamun aikana ilmoitus, että Pohjois-Korean virallinen tapausluku on yksi rajaloikkari. Maailmalla kannetaan luonnollisesti huolta ydinasevaltion tilanteesta, sillä suojavälineiden ja muiden terveystarvikkeiden maahantuonti on taloussaarron vuoksi hankalaa ja tilanne on jatkunut vuosikymmeniä. Koska Pohjois-Koreasta käydään paljon töissä maailmalla, olisi rajaliikenteen tarkka valvominen ja kahden viikon karanteenit maahantulijoille välttämättömiä.

Tässä vielä maailman tilanne 22 heinäkuuta 2020 kello 19:30 tilastoinnin mukaan:
IC_WORLD_CASES_MAP_1.jpgIC_WORLD_N_CASES_MAP_1.jpg

Taneli_Poutvaara - 05:39:26 @ 2020, Militaarinen, Poikkeustila, USA, Venäjä | Lisää kommentti
Minulla on itsenäiset tekijänoikeudet ”Kirjoitettua” -kirjoituksiin ja niiden kuviin. Halutessasi julkaista sisältöä, viitata siihen tai lainata sitä, voit hakea lupaa kirjallisella hakemuksella. Viittauksissa yksityiskohtia ei saa irrottaa asiayhteydestä eikä vääristää.

 


I have independent copyrights for the writings in the “Kirjoitettua” -writings and the illustrations. If you wish to publish the contents, refer to it or quote it, you can apply for a license with a written application. In reference the details should not be separated from the context nor distorted.