Suunnittelutoimisto Poutvaara - Design Bureau Poutvaara
Taneli Poutvaara

Kirjoitettua

Kirjoitettua palsta alkoi joulukuussa 2015 ja on keskittynyt arkkitehtuuriin ja ajankohtaisiin aiheisiin. Sen 280. kirjoitus julkaistiin 2.11.2022. Viimeaikaiset aiheet ovat keskittyneet suunnitteluohjelmistoihin ja arkkitehtuuriin.

 

"Kirjoitettua" column, "Written" in Finnish, started in December 2015 and it is focused in architecture and current topics. The 280th writing was published 2.11.2022. Recent subjects are related to design programs and architecture.
2020-07-26

2020-07-26_06:24:00 IC ja Muslimimaailma

Muslimimaailma on ollut samaan tapaan varautunut IC-epidemiaan kuin Eurooppakin – ollaan otettu samalla tavalla kulkutaudit huomioon. Tässä artikkelissa esitän tilastollisen yleiskuvan IC-taudista. Uudet tautitapaukset ovat edeltävän 14 päivän ajalta.

Muslimimaailman kannalta pyhimmät paikat on nyt suljettu ulkomaisilta pyhiinvaeltajilta, samaan ollaan jouduttu jo nelisenkymmentä kertaa vuosituhannen mittaan kulkutautiepidemioiden vuoksi.

Tässä artikkelissa esitän kolme muslimimaailman tilastollista viiteryhmää:

Arabiliitto:

IC_ARAB_L_CASES_N_C_1.jpgIC_ARABL_CASES_MAP_1.jpgIC_ARABL_N_CASES_MAP_1.jpgMuslimimaat:
IC_MUSLIM_CASES_1.jpgIC_MUSLIM_N_CASES_1.jpgIC_MUSL_CASES_MAP_1.jpgIC_MUSL_N_CASES_MAP_1.jpgMuslimimaat ja maalliset muslimimaat:

IC_MUSLIM_SEC_CASES_1.jpgIC_MUSLIM_SEC_N_CASES_1.jpg
IC_MUSL_SEC_CASES_MAP_1.jpgIC_MUSL_SEC_N_CASES_MAP_1.jpgTässä vielä maailman tilanne 22 heinäkuuta 2020 kello 19:30 tilastoinnin mukaan:

IC_WORLD_CASES_MAP_1.jpg
IC_WORLD_N_CASES_MAP_1.jpg

Taneli_Poutvaara - 05:23:05 @ 2020, Lähi-itä, Poikkeustila | Lisää kommentti
Minulla on itsenäiset tekijänoikeudet ”Kirjoitettua” -kirjoituksiin ja niiden kuviin. Halutessasi julkaista sisältöä, viitata siihen tai lainata sitä, voit hakea lupaa kirjallisella hakemuksella. Viittauksissa yksityiskohtia ei saa irrottaa asiayhteydestä eikä vääristää.

 


I have independent copyrights for the writings in the “Kirjoitettua” -writings and the illustrations. If you wish to publish the contents, refer to it or quote it, you can apply for a license with a written application. In reference the details should not be separated from the context nor distorted.