Taneli Poutvaara
Etusivu
/ Page 1
Ark-toimintaa
/Arch-activities
Kuvasto
Ark-Kuvasto
Linkit
Yhteydet
/Contact
CV
Blog
Kotisivu
Ark-Kuvasto

Julkaisen nyt Ark-Kuvaston, joka on tältä erää viimeinen uudistus sivustolla. Edellinen versio siitä julkaistiin 2014 ja nyt uudelleen 14.5.2018 täysin uudistettuna.


Ark-Kuvaston kehittämisessä olen soveltanut samoja periaatteita kuin 29.4.2018 julkaisemani Kuvaston kehittämisessä. Kuvat ovat leimattuja, pikeseli-muodossa, resoluutio on laskettu ja muokkausominaisuudet on karsittu.

Ark-Kuvasto jakautuu 20 aihekategoriaan, jotka esittelevät omaa alaani laajemmin ja esimerkiksi Earth-tietokantakuvissa tai -satelliittikuvissa on esitetty monia suunnittelupaikkoja jälkeenpäin. Kuvia on yhteensä 170 kappaletta.

Minulla on itse tekijänoikeudet kaikkiin kuviin ja tekemiini suunnitelmiin. Opiskeluhankkeissa on huomattava, että keskimäärin töiden ohjausaste on ollut vähäinen tai puuttunut lähes kokonaan. En ota kantaa muiden suunnittelijoiden tekemiin suunnitelmiin, jotka on tehty omien suunnitelmieni jälkeen.

Viimeisen kahden vuoden hankkeet – BIM, CAD ja Kuvataide - esittää tuoretta osaamistani. On tietenkin myös huomattava, että suurempia projekteja ei ole esitetty merkittävässä laajuudessa tai ollenkaan.

 

<< Takaisin Lisää kommentti
0 items total
Lisää kommentti
Nimi*
Aihe*
Kommentti*
Syötä kuvan tunnistekoodi*
Päivitä kuva
Etusivu/ Page 1Ark-toimintaa/Arch-activitiesKuvastoArk-KuvastoLinkitYhteydet/ContactCVBlog