Taneli Poutvaara
Etusivu
/ Front Page
Arkkitehtuuritoimintaa
/ Architecture activities
Kuvagalleria
Arkkitehtuurigalleria
Suosikkilinkit
Ota yhteyttä
/ How to contact
CV
Julkaisuja
Blog
Kotisivu
Taukoa lokakuusta alkaen

Blog jäi lokakuun alusta tauolle.

Marraskuun alussa blogin laskuri ylitti sadan tuhannen käyttäjän määrän. Jännityksen aiheena oli, tulisiko laskuriin yksi numero lisää, ja kyllähän siirryttiin kymmenistä tuhansista satoihin tuhansiin! Kävijämäärä on kuitenkin osittain kupla.

Kommenttikenttään ei ole kirjatumista. Blogin kommentteihin lähetetään edelleen mainoksia, vieraskielisiä linkkejä, mutta joukossa on myös kaikissa maissa rikolliseksi määriteltäviä viestejä. Yleisluonnehdinta vieraskielisistä kommenteista suomenkielisiin kirjoituksiin on, että kyseessä on lähinnä kyberrikollisuudesta. Vieraskieliset linkit eivät liity ollenkaan aiheeseen ja kyseessä on siis siitä, että ulkomaiset rikolliset käyttävät viestikenttää rikolliseen viestintään. Vieraskielisiä tai asian ulkopuolisia linkkejä ei kannata siksi avata.

Koska pääosa blogin käytöstä on tuntemattomat kieviläiset käyttäjät, kuten verkkotunnisteet:

134.249.141.24 Kiev

134.249.51.228 Kiev

46.118.153.31 Kiev

134.249.51.228 Kiev

178.137.163.50 Kiev

... ja viime aikoina myös suomea osaamattomat venäläisetkin ovat alkaneet käyttää blogin viestikenttää, on siksi minun vaikeaa arvioida kotisivuni todellisten, oikeiden käyttäjien määrää. Todellinen määrä on näistä mainitsemistani syistä johtuen varmasti pienempi. Oman arvioni mukaan todellisten käyttäjien määrä on korkeintaan puolet laskurin luvusta ja yli puolet laskuriin kirjatuista vierailijoista eivät siis ymmärrä juuri mitään siitä, mitä nettisivulla on. Yleisestihän tämä korreloi siis melko hyvin jokaista maailman yhteiskuntaa ja niissä tapahtuvaa toimintaa: ihmiset luulevat heillä olevan tieto jostain, mutta tosiasiassa he eivät tiedä mitään.

Arvioin 16.11, että blog jatkuu taas tammikuussa. Marraskuun puolivälissä  havaitsin, että tauon pitäminen on ollut hyvää vaihtelua, tosin uudet hankkeet olivat vielä sellaisessa vaiheessa, että niitä ei voi esitellä blogissa. Kiinnostusta blogin pitämiseen vähentää myös se, että en saa hyötyä blogin pitämisestä.

Nyt 15.12.2017 alkaa kalenteri olla täynnä hankkeita jo pitkälle vuodelle 2019. Arvelisin siitä syystä, että jatkan blogia seuraavan kerran aikaisintaan vasta keväällä 2018.

TP

<< Takaisin Lisää kommentti
0 items total
Lisää kommentti
Nimi*
Aihe*
Kommentti*
Syötä kuvan tunnistekoodi*
Päivitä kuva
Etusivu/ Front PageArkkitehtuuritoimintaa/ Architecture activitiesKuvagalleriaArkkitehtuurigalleriaSuosikkilinkitOta yhteyttä/ How to contactCVJulkaisujaBlog